Over PIM

De komst van no-code applicatieontwikkeling heeft gezorgd voor een aardverschuiving in de IT-wereld. IT-ontwikkeling gaat nu fundamenteel sneller en is veel goedkoper dan met traditionele IT-oplossingen. Met no-code ontwikkelde IT-oplossingen zijn eenvoudig aan te passen, waardoor de business die met die IT wordt ondersteund, veel wendbaarder wordt. En integratie met IT van businesspartners is met moderne no-code applicatieontwikkeling in een handomdraai gerealiseerd.

No-code zorgt werkelijk voor een revolutie in de IT-wereld en dat was de reden voor Evert Jan van Hasselt om PIM op te richten. PIM brengt deze revolutie binnen handbereik van iedere organisatie, of het nu MKB of een corporate organisatie betreft.

Daarbij is PIM erop gericht om iedere organisatie op haar eigen manier de voordelen van no-code te laten gebruiken. Indien gewenst neemt PIM het hele applicatieontwikkelproces voor haar rekening. Maar PIM helpt organisaties die dat willen ook om zelf met no-code applicatieontwikkeling aan de slag te gaan, met training en begeleiding.

Contact

Een project in gedachten of meer informatie? Neem contact op viaΒ 

ο™˜

Molenweg 53A, 3708 SJ, Zeist

Of vul onderstaand contactformulier in:Β 

9 + 3 =